RESULTAT från Siljan Snowshoe 2017

Så kan vi presenterar resultat från Siljan Snowshoe 2017

74 modiga var anmälda och 70 genomförde!  Vinnaren i motionsklassen blev Brendan Dowell från Sydney (!) numer Stockholm, vilket vi tycker är kul med en sådan spridning av Snöskosporten! Och egentligen hade vi tagit bort prestationslöpningen i år men vi måste nämna Brendans  21,34 över 4.6 km på Snöskor.
Vi hade förkortat banan pga snöbrist vissa delar.
I företagskampen vann Team Laxnér från Nacka – Falukorv från Hellström Goda till dem!!  Trotjänare som för första gången nu testade nya bansträckning – som alla verkar nöjda med (även om en del av banan ströks)

Vi vill också uppmärksamma Leif och Martina Sjåstad från  Tranemo skidor som i år genomförde deras åttonde Siljan Snowshoe! Dom har alltså deltagit i samtliga race! 🙂  Heders och ärofullt för oss att ni alltid kommer tillbaka TACK!

Och så har alltså Siljan Snowshoe Special Olympic invigt  den ”Öppna klassen” på Rättviks Långbrygga . Något nytt och spektakulärt!
Vi kommer skriva mer om Special Olympics i separat artikel.
Efterfesten inom Special Olympic pågår till Gärdebylåt´n   och snart är det dags för ännu en NYHET i SSR –  nämligen Snöskotrampet – en färd igenom skogen emot en 2 -rätters på krogen! 🙂

HÄR ÄR RESULTATEN

Dela

Huvudsponsor


Vi har en passion för de produkter vi tillverkar. Vi undersöker, designar och testar våra snöskor i de hårdaste vinterförhållandena för att skapa högpresterande, tillförlitliga och sköna snöskor för entusiaster som vägrar att ta det lugnt vid eldstaden när naturen är täckt i vinterskrud.

Sponsring

Är du intresserad av att sponsra oss? Läs mer på vår sponsorsida och kontakta oss gärna.

Se även nuvarande sponsorer.

Senaste på Facebook

Karta

Starten sker vid Långbryggans fäste

Besök även

Besök även

För mer information om resmål värda att besöka i vår närhet, besök gärna turistmal.se.