Förändringar inom Siljan Snowshoe

Siljan Snowshoe Race   Tävlingen tar PAUS. Vår flytt till Siljans strand var inte av godo. Starten som vi minns på Storgatan i Rättviks City och utmaningen uppför berget och slalombacken var det som ”kittlade” alla”, både internationellt (VM 2014) och svenska äventyrare och atleter. (Motionärer förstås)
Dock medverkade det osäkra väderläget att det blev för kost- och arbetsamt att lägga banan i city. En av de stora orsakerna till att vi PAUSAR.

Siljan Snowshoe Special Olympics (Parasport)  hoppas vi dock fortsätter! Man kan säga att den ”hittade hem” 2018, då den förlades till IK Jarl området med bravur och när den även såg Parasport Dalarna som arrangör. I samarbete med Rättviks gymnasieskola Stiernhööksgymnasiet. Vi önskar dessa lycka till med planering inför kommande vinter och vi medverkar med goda råd och kanske  hjälp i några avseenden.

FRAMÅT:  Arrangörsföreningen AktivaRättvik med partners kommer dock initiera andra Snöskoaktiviteter!

Snöskotrampet  vi går på snöskor till en tvårätters middag på Bruntegården.  En ”krogvandring i natten” och på snö har varit en upplevelse-succé! Vi återkommer med planering av denna!

Vildmarkspuls   snöskovandringar på Lerdalsberget fortsätter! Via Outdoor- företaget Trapperservice AB  – kommer vi erbjuda olika slags vandringar i underbar Vildmarksmiljö. Korta, långa, lättat, tuffa, träning eller motion, på natten eller i vårsolen……   Vi återkommer med mer info!
OBS! Vi genomför många olika arrangemang för grupper! Konferenser, skolklasser, tjejgäng etc. Ring eller skriv till oss så planerar vi detta precis där du vill och hur du vill!

OBS! VI GENOMFÖR MÅNGA OLIKA ARRANGEMANG FÖR GRUPPER! KONFERENSER, SKOLKLASSER, TJEJGÄNG ETC. RING ELLER SKRIV TILL OSS SÅ PLANERAR VI DETTA PRECIS DÄR DU VILL OCH HUR DU VILL!  info@trapperservice.se    070 -581 29 92

Not. Denna hemsida innehåller en hel del material ifrån tidigare tävlingar och som vi sparar, för att du ska få en historia och lite bilder hur saker kan te sig!
Uppdateringar sker under hösten 2018

Dela

Huvudsponsor


Vi har en passion för de produkter vi tillverkar. Vi undersöker, designar och testar våra snöskor i de hårdaste vinterförhållandena för att skapa högpresterande, tillförlitliga och sköna snöskor för entusiaster som vägrar att ta det lugnt vid eldstaden när naturen är täckt i vinterskrud.

Sponsring

Är du intresserad av att sponsra oss? Läs mer på vår sponsorsida och kontakta oss gärna.

Se även nuvarande sponsorer.

Senaste på Facebook

Karta

Starten sker vid Långbryggans fäste

Besök även

Besök även

För mer information om resmål värda att besöka i vår närhet, besök gärna turistmal.se.