Program 9 – 11  februari  2018

Fredag 9 feb  Kl. 10 – 13 Dalakampen ett program särskilt för gruppen Special Olympics  (Arrangör Parasport Dalarna) Plats IK Jarl Rättvik

Lördag 10 feb  Kl. 12 Siljan Snowshoe Race  tävlingen i  olika klasser (se anmälan) med bl.a. Special Olympics
Klasserna inom ordinarie Snowshoe Race är struken! Special Olympics Snowshoe Race genomförs vid IK Jarl kl. 12.00  (som fredagen

Lördag 10 feb  Kl. 17  Snöskotrampet  vi går på snöskor till en tvårätters middag på Bruntegården Start Lustigsgården

Söndag 11 feb  Kl. 10  Vildmarkspuls  en snöskovandring/utflykt i naturen. En chans att prova på och uppleva  Start Prel. vid slalombacken.

Läs mer om detaljerna under resp menyflik!


EN  DEL FÖRÄNDRINGAR EMOT TIDIGARE ARRANGEMANG FÖRE 2017

Tävlingsområde:

Är vid välkända Långbryggans fot vid Siljans strand, ändå helt nära centrala Rättvik. Vi arrangörer har lyssnat på deltagare som ofta påpekat att banan varit ”för tuff” uppför slalombacken.  Därför lägger vi tävlingarna vid Siljans strand och på isen, men även för att vi ska komma nära det Vintereldorado som skapats där de senaste åren.  (Långfärdsskridsko, Skidor och Snöskor. (Ja även spark , promenader osv. sätten är många – se söndagens program)
(Parkeringar sker i Rättviks centrum eller vid Siljansbadets camping)

Den nationella satsningen på Special Olympic (se Flik)

NYTT SEDAN 2017 är Snöskotrampet lördag sen eftermiddag 18.00 en ”gastronomisk kvällsvandring med en 2-rätters middag som avslutning.  (Se särskilt program) Pris 495 kr inkl Snöskohyra och 2-rätters middag exkl. dryck.

NYTT är VILDMARKSPULS Snöskovandring i Vildmarken på Hedsåsberget.  (För dig som vill Prova På eller bara ut i naturen.)

PS. Elitsatsningen med ”UTMANINGEN” 9 km uppför slalombacken och Winter Triathlon utgår.  (vi tar paus tills dessa kan vara aktuella igen)

HELA HELGEN:  Fritt fram för alla, deltagare och publik/medföljare att testa egna aktiviteter på SKIDOR i spår eller i SLALOM Rättviksbacken eller SKRIDSKO på Siljans is – där de omtyckta  långfärdsskridskobanorna på Siljan – hoppas vi står klara.  (Reservation för väderomständigheter)


PRELIMINÄRT                Detaljprogram 9 – 11 februari  2018

Uppdateras i detalj senare

 

Huvudsponsor


Vi har en passion för de produkter vi tillverkar. Vi undersöker, designar och testar våra snöskor i de hårdaste vinterförhållandena för att skapa högpresterande, tillförlitliga och sköna snöskor för entusiaster som vägrar att ta det lugnt vid eldstaden när naturen är täckt i vinterskrud.

Sponsring

Är du intresserad av att sponsra oss? Läs mer på vår sponsorsida och kontakta oss gärna.

Se även nuvarande sponsorer.

Senaste på Facebook

Karta

Starten sker vid Långbryggans fäste

Besök även

Besök även

För mer information om resmål värda att besöka i vår närhet, besök gärna turistmal.se.