SÖNDAG 11 feb 2018 kl. 10.00  – Vintereldorado på Hedsåsberget!

sep-nov 09 012December 2010 118sep-nov 09 002

Söndagen 11 februari. 

Häng med på Snöskovandring i Vildmark* på Hedsåsberget vackra fäbodar som ligger trolskt i vinterlandskapet uppe på Lerdalsberget. För er som vill testa att vandra på Snöskor. Start 10.00 vid foten av Rättviks slalombacke.  En vacker tur i härligt vinterlandskap utan krav på fart. Ca: 4 km – 3,5 timmar. Rast med grillkorv och tuttul ingår.  (Dock ta med egen varm dryck i termos) Nån extra klädsel vid rast.  (Inte för mycket kläder under vandring eftersom du blir rejält varm på detta sätt att ta sig fram.)

Pris:  250 kr inkl Medföljande guide/snöskoexpert, grillkorv/eld och hyra av snöskor

Vi vill även puffa för goda andra möjligheter i omgivningen:  Egna aktiviteter i våra skidspår i skogen eller prova de omtycka skridskobanorna för långfärdsskridsko på Siljan.  Rättviksbacken för slalom.

Info: Per Mårthans – Trapperservice  070 –  581 29 92

Anmälan:   Här >>>

Huvudsponsor


Vi har en passion för de produkter vi tillverkar. Vi undersöker, designar och testar våra snöskor i de hårdaste vinterförhållandena för att skapa högpresterande, tillförlitliga och sköna snöskor för entusiaster som vägrar att ta det lugnt vid eldstaden när naturen är täckt i vinterskrud.

Sponsring

Är du intresserad av att sponsra oss? Läs mer på vår sponsorsida och kontakta oss gärna.

Se även nuvarande sponsorer.

Senaste på Facebook

Karta

Starten sker vid Långbryggans fäste

Besök även

Besök även

För mer information om resmål värda att besöka i vår närhet, besök gärna turistmal.se.